Heidl György blogja

Útelágazás

partingNagyszerű megbízatást kaptam, ezért kénytelen vagyok átszervezni a tevékenységeimet. A blog-írást abban a formában, ahogyan az elmúlt két évben próbálkoztam vele, a jövőben nem tudom folytatni, mert nem jut rá elegendő időm és kellő figyelmem. Mindenesetre nem vonulok ki teljesen a virtuális térből, szerkesztőként részt veszek egy kétnyelvű (angol-magyar), keresztény közéleti e-folyóirat gondozásában, amelyhez majd blogok, netes rovatok is kapcsolódnak. A Principium nagyjából azon az úton kíván haladni, amelyet az amerikai First Things szerkesztői és szerzői évtizedek alatt kitapostak, de egyelőre nyilván még botladozva. A folyóirat sajátos célkitűzéseiről itt lehet olvasni. Fokozatosan, bizalommal és kitartóan építkezünk. A jövőben tehát a Principium most még ideiglenes, formálódó honlapján és közösségi oldalán jelentkezem alkalomszerűen rövidebb-hosszabb írásokkal – immár nem egyedül. Köszönöm a blog olvasóinak eddigi figyelmét, és kérem, tartsanak velünk a Principium oldalain!

Hírdetés

10 comments on “Útelágazás

 1. Máté-Tóth András
  július 10, 2014

  Kedves Gyuri, igy ekezettelen szeretnek a leheto legnagyobb elismeressel gratulalni blogos tevekenysgedhez. Az a megkozelites, hangvetel, temavalasztas es szinvonal, amelyen megszolaltal frissitett es megerositett engem is es gondolom, sokakat masokat. Remelem, hogy az uj felulet inspiralolag hat majd Rad, es kaphatunk ujra es ujra finom intellektuallis imputokat, postokat es riposztokat. Udv, baratsaggal, Andras

  • H.Gy.
   július 10, 2014

   Kedves András, nagyon köszönöm! Gyuri

 2. Várszegi Asztrik
  július 10, 2014

  Kedves Gyuri!
  Gratulálok az új megbízáshoz és egyúttal hálásan megköszönöm eddigi blogos tevékenységedet. Örömmel olvastalak, meggyőződésem, hogy keresztény embernek így, azaz hittel, intelligensen, bölcsen és kedvességgel kell írnia, amire írásaid jó példát adtak
  Köszönöm és ígérem, hogy új megnyilatkozásaidat és munkatársaid írásait is figyelemmel kísérem.
  Barátsággal köszöntelek.
  Várszegi Asztrik főapát.

  • H.Gy.
   július 10, 2014

   Kedves Asztrik atya, nagyon megtisztelő, köszönöm! Szeretettel köszönt: Gyuri

 3. David Vincent
  július 11, 2014

  Örömmel és érdeklődéssel olvastam a bejegyzéseket, sok sikert az új feladathoz is!

  • H.Gy.
   július 11, 2014

   Nagyon köszönöm!

   • David Vincent
    július 14, 2014

    Ha ki kéne emelni egy írást, akkor az a kafarnaumi beszéd elemzése lenne (2012.08.06.). Ahhoz nagyon sokszor visszatértem az elmúlt két évben, külön köszönet érte.

 4. Bystander
  július 12, 2014

  A blog történetének a különböző korszakai más-más módon voltak érdekesek számomra, de mindig volt élet a kommentekben is, amiért jó volt visszajárni. Köszönöm a néha könyvvé is összeálló bejegyzéseket! Ezek böngészhetőek maradnak a weben?

  Gratulálok az új feladathoz!

 5. Sallai Gábor
  július 12, 2014

  Kedves Gyuri!
  Én is szerettem ezt a blogot. Sajnálom, hogy megszűnik. Köszönöm, hogy olvashattam!

  • H.Gy.
   július 12, 2014

   Köszönöm! Ezek az írások itt maradnak, böngészhetők lesznek.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Alapinformációk

This entry was posted on július 10, 2014 by in Uncategorized.

Navigáció

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Csatlakozás a többi 1 354 feliratkozókhoz

Archívum

%d blogger ezt szereti: